Attest van asbest

✓ Onafhankelijke dienstverlening  

✓ Hoogopgeleid en gespecialiseerd

✓ Particulier én zakelijk

In sommige gevallen is een geldig attest van asbest nodig. Bij Nepeba in Genk werken enkel gecertificeerde asbestdeskundigen die bij jou op locatie een professionele asbestinventarisatie uitvoeren. Vervolgens sturen zij deze op naar de OVAM, die al dan niet een attest over de hoeveelheid asbest aan jou verschaffen. Lees hieronder meer over wanneer een asbestattest verplicht is.

Direct een asbestdeskundige nodig?

Wanneer heb ik een attest van asbest nodig?

Je hebt een attest over de asbest nodig wanneer je eigenaar bent van een gebouw of een deel van een gebouw (zoals een appartement), wanneer dat gebouw ouder is dan 2001 en wanneer de oppervlakte meer dan 20 m². Daarnaast geldt de verplichting van een geldig attest ook wanneer het gebouw, of het deel ervan, toegankelijk is voor meerdere mensen en wanneer je het gebouw(deel) verkoopt. Dergelijk attest verkrijgt u nadat onze asbestdeskundige bij jou is langsgekomen. Deze stelt een asbestinventarisatie op die al dan niet goedgekeurd wordt.

Veiligheid
Nepeba EPC Energieprestatiecertificaat

EPC

Nepeba EPB Enegiedeskundige EPB-verslaggever

EPB

Nepeba Elektrische keuring EPC

Elektrische keuring

Nepeba Blowerdoor Blowerdoortest

Blowerdoortest

Veiligheid middelen

Laat je informeren door onze specialisten

Heb je hulp nodig bij het laten opstellen van een attest? Schakel dan onze experten in asbest en andere zaken, zoals het uitvoeren van een EPC-keuring, in. Je maakt snel en eenvoudig een afspraak door te bellen naar het nummer +32 499 52 56 18, door ons contactformulier in te vullen of door een e-mail te sturen naar info@nepeba.be.