Keuring van stookolietank in Limburg

Ben je op zoek naar een gecertificeerde keurder voor een keuring van jouw stookolietank of mazouttank in Limburg? Nepeba uit Genk, in de omgeving van Hasselt, voert een grondige keuring van je mazouttank uit zodat je zeker bent van een veilige en optimale werking.

Op zoek naar een expert?

Onderhoudsverplichtingen en keuring van jouw stookolietank in Limburg

Wist je dat het een wettelijke verplichting is je stookolietank of mazoutketel in Limburg regelmatig te laten controleren tijdens een keuring? Een onderhoudsbeurt verlengt de levensduur van je verwarmingsketel en verlaagt de kans op panne tijdens het stookseizoen. Bovendien is het regelmatig onderhouden van een ketel enorm belangrijk voor de veiligheid.

Keuring stookolietanks Limburg

Wat houdt een onderhoud van een stookolietank in?

Als je er zeker van bent dat jouw stookolietank of mazouttank in Limburg groen licht krijgt tijdens een keuring, is regelmatig onderhoud enorm belangrijk. Ons gespecialiseerd bedrijf vertelt je graag wat vakkundig onderhoud inhoudt:

  • Reinigen van de ketel (brander, vlamkast, rookkast en afvoerkanaal);
  • Afstellen van de brander;
  • Vervangen van de sproeier indien nodig;
  • Controle van het waterpeil;
  • Het volledig invullen van het reinigings- en verbrandingsattest;
  • Het bijvoegen van de meetstaat.

Natuurlijk gaat onze dienstverlening verder dan alleen het onderhouden en keuren van ketels. Je kunt ons bovendien ook aanstellen als veiligheidscoördinator voor jouw bouwproject of schakelt ons eenvoudig in voor een EPC-keuring. Ons team staat voor jou klaar!

Laat ons bedrijf een vakkundig onderhoud uitvoeren

Ben je woonachtig in regio Limburg en staat er binnenkort een keuring van jouw stookolietank of mazouttank op de planning? Het onderhoud op een stookolieketel of mazouttank moet uitgevoerd worden door een erkende technicus. De gebruiker van het centrale stooktoestel is verantwoordelijk voor het onderhoud. In het team van Nepeba uit Limburg vind je een erkend technicus die je helpt jouw stookolietank of mazouttank in orde te brengen en houden, zodat je een positief keuringsbewijs krijgt tijdens de keuring. Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Bel dan naar +32 499 52 56 18, stuur een e-mail naar info@nepeba.be of vul ons contactformulier in. Wij helpen je graag verder.