Veiligheidscoördinator in Limburg

✓ Deskundige dienstverlening 

✓ Advies op maat

✓ Marktconforme prijs

Ben je op zoek naar een ervaren veiligheidscoördinator in de buurt van Hasselt, in Limburg? Dan stopt je zoektocht bij Nepeba. Wij zijn een expert in eerlijke en deskundige dienstverlening op vlak van onder andere energiebesparing en hebben al meerdere jaren ervaring in het beveiligen van werkplekken, personen en werven. Je schakelt ons dus met een gerust hart in als veiligheidscoördinator voor jouw project in Genk of elders in Limburg.

Direct een veiligheidscoördinator nodig?

Een ervaren veiligheidscoördinator uit de provincie Limburg

In de bouwsector wordt een veiligheidscoördinator aangesteld om het risico op arbeidsongevallen te verminderen, en hier zijn wij in regio Hasselt, in Limburg zeer ervaren in.

Wat zijn de werkzaamheden van een veiligheidscoördinator?

→ Opstellen van het veiligheids- en gezondheidsplan ontwerp (VGP-O).

→ Beheren van het VGP-verwezenlijking.

→ Werfbezoeken en opstellen van het werfverslag.

→ Bijhouden van het postinterventiedossier (PID)

Verder schakel je ons ook in als je op zoek bent naar een ventilatieverslaggever of naar een specialist voor het keuren van een elektrische installatie of private riolering. Wij zijn je graag van dienst.

Veiligheid
Nepeba EPC Energieprestatiecertificaat

EPC

Nepeba EPB Enegiedeskundige EPB-verslaggever

EPB

Nepeba Elektrische keuring EPC

Elektrische keuring

Nepeba Blowerdoor Blowerdoortest

Blowerdoortest

Veiligheid middelen

Schakel ons in voor deskundig advies over veiligheid

Start je binnenkort in Hasselt of ergens anders in Limburg met een bouwproject en ben je nog op zoek naar een professionele veiligheidscoördinator met jaren ervaring? Dan zit je goed bij Nepeba uit Genk, in de omgeving van Hasselt. Heb je specifieke vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen door het contactformulier in te vullen, door te bellen naar +32 499 52 56 18 of door een e-mail te sturen naar info@nepeba.be. Wij staan als veiligheidscoördinator uit Limburg te allen tijde voor jou klaar.