Elektrische keuring

Op zoek naar een professional die je helpt bij de keuring van de elektrische installatie in jouw woning of bouwproject? Nepeba begeleidt je in de nodige voorbereidingen volgens de AREI normen.

Positief keuringsverslag elektrische installatie

De elektrische installatie van een huis moet wettelijk aan bepaalde normen voldoen. Immers, voordat de distributienetwerkbeheerder de effectieve installatie komt uitvoeren en de teller komt openzetten moet je als eigenaar in het bezit zijn van een positief keuringsverslag. Maar niet enkel bij ingebruikstelling, maar ook bij wijziging, verzwaring of uitbreiding dient elke elektrische installatie gekeurd te worden.

Elektrische keuring Installaties

Keuring volgens AREI normen

Die keuring gebeurt door een erkend controleorganisme en verloopt volgens de voorschriften van het AREI (Algemeen Reglement van de Elektrische Installaties).

Advies bij keuring

Hoe kan je zeker zijn dat alles in orde is met de elektrische installaties als het controleorganisme op bezoek komt? Door je professioneel te laten begeleiding door een expert zoals Nepeba voorkom je onnodige kosten door niet te voldoen aan de strenge normen.