Keuring van elektrische installatie in Limburg

Ben je op zoek naar een professional die je helpt bij de keuring van de elektrische installatie in jouw woning of bouwproject in regio Limburg? Nepeba uit Genk, begeleidt jou graag tijdens de nodige voorbereidingen volgens de AREI-normen, zodat jij probleemloos door de keuring van jouw elektrische installatie komt.

Op zoek naar een expert?

Na de keuring heb je een positief keuringsverslag nodig voor jouw elektrische installatie

De elektrische installatie van jouw huis moet wettelijk aan bepaalde normen voldoen, en dit wordt uitvoerig gecontroleerd tijdens een keuring. Voordat de distributienetwerkbeheerder de effectieve installatie komt uitvoeren en de teller komt openzetten, moet je als eigenaar in het bezit zijn van een positief keuringsverslag. Bovendien dien je elke elektrische installatie, niet enkel bij ingebruikstelling maar ook bij wijziging, verzwaring of uitbreiding, aan een keuring te onderwerpen en onze energiedeskundige voert deze uiteraard graag voor jou uit.

Elektrische keuring Installaties

Keuring volgens AREI-normen

Die keuring van jouw elektrische installatie gebeurt door een erkend controleorganisme en verloopt volgens de voorschriften van het AREI (Algemeen Reglement van de Elektrische Installaties). Hiernaast schakel je ons bedrijf ook in voor het uitvoeren:

Plan een afspraak in voor een keuring

Hoe kun je zeker zijn dat alles in orde is met de installaties als het controleorganisme op bezoek komt? Door jouw elektrische installatie tijdig van een keuring te voorzien en je te laten begeleiden door een expert zoals Nepeba voorkom je onnodige kosten. Maak je graag meteen een afspraak of wil je ook jouw private riolering laten keuren? Neem dan telefonisch contact met ons op via +32 499 52 56 18. Tevens kun je ook al je vragen stellen via het contactformulier.