Keuring van elektrische installatie in Limburg

Ben je op zoek naar een professional die je helpt bij de keuring van de elektrische installatie in jouw woning of bouwproject in regio Limburg? Nepeba uit Genk, in de omgeving van Hasselt, begeleidt je graag tijdens de nodige voorbereidingen volgens de AREI normen.

Op zoek naar een expert?

Na de keuring heb je een positief keuringsverslag nodig voor jouw elektrische installatie in Limburg

De elektrische installatie van jouw huis in regio Limburg moet wettelijk aan bepaalde normen voldoen, en dit wordt uitvoerig gecontroleerd tijdens een keuring. Voordat de distributienetwerkbeheerder de effectieve installatie komt uitvoeren en de teller komt openzetten, moet je als eigenaar in het bezit zijn van een positief keuringsverslag. Bovendien dien je elke elektrische installatie, niet enkel bij ingebruikstelling maar ook bij wijziging, verzwaring of uitbreiding, aan een keuring  te onderwerpen en ons bedrijf uit Limburg voert deze graag voor jou uit.

Elektrische keuring Installaties

Keuring volgens AREI normen

Die keuring van jouw elektrische installatie in Limburg gebeurt door een erkend controleorganisme en verloopt volgens de voorschriften van het AREI (Algemeen Reglement van de Elektrische Installaties). Hiernaast schakel je ons bedrijf ook in voor het uitvoeren van een blowerdoortest of voor de keuring van een stookolietank.

Plan een afspraak in voor een keuring

Hoe kun je zeker zijn dat alles in orde is met de installaties als het controleorganisme op bezoek komt? Door jouw elektrische installatie tijdig van een keuring te voorzien en je te laten begeleiden door een expert zoals Nepeba uit Limburg, voorkom je onnodige kosten door niet te voldoen aan de strenge normen. Maak je graag meteen een afspraak of wil je ook jouw private riolering laten keuren? Neem dan telefonisch contact met ons op via +32 499 52 56 18. Tevens kun je ook al je vragen stellen via het contactformulier of via info@nepeba.be.