Asbestinventarisatie in Limburg

✓ Onafhankelijke dienstverlening  

✓ Hoogopgeleid en gespecialiseerd

✓ Particulier én zakelijk

Wil je graag een asbestinventarisatie laten uitvoeren in de Limburg? Schakel dan Nepeba uit Genk in. Onze experts beschikken allen over de nodige certificaten en mogen met andere woorden legaal een asbestinventarisatie opstellen. Ontdek wat we concreet doen bij een asbestinventarisatie.

Direct een asbestdeskundige nodig?

Wat is een asbestinventarisatie?

Tijdens een asbestinventarisatie wordt er gekeken hoeveel asbestmaterialen er in een gebouw of werkzone teruggevonden worden en worden deze beschreven in een inventaris. Deze wordt steeds opgesteld na een inspectie op locatie. Deze asbestinventarisatie mag en kan enkel door een asbestdeskundige opgesteld worden en alle werkgevers in België zijn verplicht om over dergelijke inventaris te beschikken. De asbestinventarisatie wordt opgestuurd naar het OVAM, die aan de hand van de inspectiegegevens al dan niet een goedgekeurd asbestattest aflevert. Hierbij gaat het om een asbestattest voor een woning, een zakelijk gebouw, werkzone of andere omgeving. De kost van dergelijk attest bedraagt 50 euro.

Veiligheid
Nepeba EPC Energieprestatiecertificaat

EPC

Nepeba EPB Enegiedeskundige EPB-verslaggever

EPB

Nepeba Elektrische keuring EPC

Elektrische keuring

Nepeba Blowerdoor Blowerdoortest

Blowerdoortest

Veiligheid middelen

Laat een inventarisatie opstellen door onze experten

Is het tijd voor een asbestinventarisatie en wil je dat enkel door professionals laten uitvoeren? Neem dan vandaag nog contact op met onze energiedeskundigen voor meer informatie of voor een afspraak. Dat doe je door te bellen naar het nummer +32 499 52 56 18 of door ons contactformulier in te vullen.