Asbestattest voor een woning in regio Limburg

✓ Onafhankelijke dienstverlening  

✓ Hoogopgeleid en gespecialiseerd

✓ Particulier én zakelijk

Het asbestattest is verplicht wanneer je een woning, die gebouwd werd voor 2011 in Limburg of elders in Vlaanderen, wilt verkopen. Dat attest bevat alle informatie over de hoeveelheid asbest die terug te vinden is in de woning. Het asbest wordt voornamelijk aangetroffen aan het dak, onderdak, de gevelbekleding, vensterbanken, schoorsteenpijpen en afvoerleidingen. Het is dan ook belangrijk om een inventaris en een attest van het asbest te laten opstellen door een gecertificeerde deskundige van Nepeba in Limburg.

Direct een asbestdeskundige nodig?

Verplicht asbestattest voor de verkoop van je woning

Asbest was een populair bouwmateriaal tot het einde van de jaren ’90, toen nog niet duidelijk was hoe gevaarlijk de stof was. Daarom werd asbest dan ook verboden in België én wordt het verplicht om een asbestattest voor te leggen indien je je woning wilt verkopen. Dat attest wordt afgeleverd door de OVAM, nadat zij de opgestelde asbestinventarisatie van grondig onderzocht heeft. Hiervoor doe je eenvoudig een beroep op een asbestdeskundige van Nepeba. Als energiedeskundige beschikken we over een breed dienstenaanbod. Zo schakel je ons ook in voor:

Wil je zeker zijn dat je woning of bedrijfspand volledig in orde is? Dan is Nepeba de partner die je zoekt!

Veiligheid
Nepeba EPC Energieprestatiecertificaat

EPC

Nepeba EPB Enegiedeskundige EPB-verslaggever

EPB

Nepeba Elektrische keuring EPC

Elektrische keuring

Nepeba Blowerdoor Blowerdoortest

Blowerdoortest

Veiligheid middelen

Doe een beroep op onze experten

Zoek je nog een deskundige voor het verkrijgen van een asbestattest voor je woning? Neem dan vandaag nog contact met ons op. We maken vervolgens een afspraak om de mogelijkheden te bespreken en komen graag bij jou op locatie voor een inspectie. Bel ons op het nummer +32 499 52 56 18 of vul ons contactformulier.