Asbestdeskundige in Limburg

✓ Onafhankelijke dienstverlening  

✓ Hoogopgeleid en gespecialiseerd

✓ Particulier én zakelijk

Ben je op zoek naar een asbestdeskundige bij jou in de buurt in Limburg? Dan is Nepeba uit Genk dé partner die je zoekt. Asbest kan erg gevaarlijk zijn en daarom is het belangrijk om steeds een asbestdeskundige in te schakelen wanneer je een vermoeden van asbest hebt. Lees verder en ontdek wat onze asbestdeskundige bij jou in de buurt voor je kan doen.

Direct een asbestdeskundige nodig?

Wat doet een asbestdeskundige?

De asbestdeskundige voert ter plaatse een asbestinventarisatie uit, analyseert de aangeleverde bewijsdocumenten en voert vervolgens de gegevens in een centrale databank van de OVAM in. Na het verwerken van de inspectiegegevens levert de OVAM  een asbestattest voor je woning, bedrijf of ander gebouw af. Deze aflevering kost 50 euro. Indien je in de omgeving van Genk of Hasselt woont, hoef je niet ver te zoeken naar een gecertificeerde asbestdeskundige bij jou in de buurt. Wij zijn zo ter plaatse en voeren de inspectie zonder problemen uit. Datzelfde geldt overigens ook wanneer je op zoek bent naar professionals voor een blowerdoortest.

Veiligheid
Nepeba EPC Energieprestatiecertificaat

EPC

Nepeba EPB Enegiedeskundige EPB-verslaggever

EPB

Nepeba Elektrische keuring EPC

Elektrische keuring

Nepeba Blowerdoor Blowerdoortest

Blowerdoortest

Veiligheid middelen

Schakel onze deskundige in

Wil je graag een asbestdeskundige bij jou in de buurt laten langskomen? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of voor een afspraak. Dat doe je door te bellen naar het nummer +32 499 52 56 18 of door ons online contactformulier invullen. Onze energiedeskundige bezorgt je zo snel mogelijk meer informatie over het verkrijgen van een asbestattest!